Интервју со Јосипа Лисац

Непоправлива идеалистка. Храбра визионерка и двигателка. Дама која одсекогаш знаела да спои многу музички стилови, публиката да ја фасцинира со она што го носи на сцена. Оригинална за уво, но оригинална и за око. Јосипа Лисац реши да го вклучи Скопје и Македонија во турнејата со која одбежува 40-години од излегувањето на нејзиниот култен албум “Дневник једне љубави”. Continue reading Интервју со Јосипа Лисац